Square Contrast

MAIKEL HENNIPMAN
VIDEO CONTENT CREATOR

Square Contrast is opgericht door Maikel Hennipman en maakt audiovisuele content. Met compacte producties probeer ik altijd mensen te raken, want video zonder emotie is niet meer weg te denken uit deze tijd. Door overzichtelijk en met een no nonsense attitude te werk te gaan streef ik altijd het beste uit onze projecten te halen.

Laat zien wie je bent. Square Contrast.

COMPOSITING | MOTION GRAPHICS | EDIT | PRODUCTIE

Square Contrast heeft de uitzonderlijke kwaliteit om pro actief te denken om zo de kwaliteit van het project omhoog te tillen. Duidelijk in visie met storyboarding en herkennen van nauwe punten in het project voordat ze gebeuren. Niet meer dan super in het resultaat.

Bart van der ValkGraphic Designer

Square Contrast heeft ons erg goed geholpen om een solide basis aan te leggen in de opstartfase van ons bedrijf. Door duidelijke communicatie en een frisse visie hebben wij een prachtig product ontvangen! Voor het fundament van je bedrijf op digitaal gebied is Square Contrast zeker een goede keus.

Jordy SnellinkGraphic & Interaction Designer

De professionaliteit, inzicht en oog voor detail van Square Contrast hebben de video voor het Boekenbal 2017 van studentenvereniging Quintus tot een succes gemaakt. De punctualiteit van Square Contrast maakt de samenwerking een genot, zowel in werk als met deadlines. Ook weet Square Contrast het juiste gevoel in films te leggen, wat exact is waar je naar opzoek bent.

Auke Geerts
Copyright © Square Contrast 2018